https://monkeyman.nl/wp/wp-content/uploads/2020/01/VOFdeKunst-uai-258x172.jpg

VOF De Kunst


VOF De Kunst  Een mooi en vermakelijk feel-good festivalconcert.

‘Suzanne’ en ‘Eén Kopje Koffie’, klassieke nederpophits waarvan iedere Nederlander zonder aarzeling het refrein kan meezingen, nummers die u ook ongetwijfeld niet onbekend zullen zijn.  Een concert van VOF de Kunst is een feest der herkenning voor een breed publiek. De band rond zanger Nol Havens heeft een grote reeks hits achter haar naam staan waarvan de twee bovengenoemde nummers wel de bekendste zijn maar nummers als  ‘Oude liefde roest niet’, ‘Als ze lacht dan lacht ze echt’ en Retour Sneek’ zullen de meeste mensen ook niet onbekend in de oren klinken.  Daar kwamen vorig jaar nog de radio hits ‘Voor Mij’ en ‘Strepen op de weg’ nog bij van hun laatste album.

VOF de Kunst Familieconcert (voor op de festival middag)

VOF de Kunst brengt in dit concert een mix van hun kinderrepertoire en ‘grote mensen hits’.

VOF de Kunst is opgericht in 1983. Meteen dat jaar stond de band, met als gezicht zanger Nol Havens, op nummer 1 in de hitlijsten met ‘Suzanne’. ‘Suzanne’ blijkt een internationale hit en zo reist VOF de Kunst in 1984 als The Art Company maandenlang door bijna alle Europese landen. Van ‘Susanna’ worden wereldwijd drie miljoen exemplaren verkocht. Enkele jaren later wordt dit succes nog eens dunnetjes over gedaan met ‘Eén kopje koffie’ geschreven door Erik van Muiswinkel.

Daarna volgde een lange periode waarin de band veel bekendheid verwierf met haar kinderconcerten. Wat aanvankelijk bedoeld was als een vriendelijk eerbetoon van VOF de Kunst aan het prachtige oeuvre van Annie M.G. Schmidt, leidde tot een serie zeer succesvolle Kinder-CD’s (o.a. Dikkertje Dap en De lapjeskat) en theatervoorstellingen (o.a. Dag Giraf, Ik ben Lekker Stout en Apekooien).
In deze nieuwe concertreeks combineert de band het kinder- en volwassenenrepertoire tot een prettig en warm familieconcert voor jong en oud.

Dus in 2018 mogen kinderen nog steeds af en toe meedoen, maken de muzikanten van VOF de Kunst nog steeds popmuziek en mag iedereen Vier kwartier meezingen!

BoekerKees SpruitE-mailInfo@monkeyman.nlWebsitewww.vofdekunst.nlVideoclip 1www.youtube.comVideoclip 2www.youtube.comVideoclip 3www.youtube.comSpotifyopen.spotify.com

Privacy Preference Center