https://monkeyman.nl/wp/wp-content/uploads/2020/01/straatband-op-de-vlucht-uai-258x77.jpg

Straatband op de Vlucht


Fully wired maar toch mobiel

Gewapend met enkel een karretje met daarop de muziekinstrumenten trakteren we het publiek – nog voordat iemand het in de gaten heeft – op aanstekelijke muziek met humoristische teksten.

Straatband Op de Vlucht is geheel mobiel en er is een minimale opbouwtijd. De vluchtelingen zijn dan ook uitermate bedreven in het brengen van verrassingsoptredens op alle soorten feestjes, op straat en op het podium.

Tref je ons op straat dan zijn we meestal undercover, doch, nog steeds Straatband Op de Vlucht. Alles is mogelijk, we zijn continu bezig vermommingen te verzamelen maar met de zoekterm “straatact” of “straatband” vind je ons zeker terug!

Ons laten aankleden voor een feestje op maat zijn wij ook niet bepaald vies van, zo krijgt bijvoorbeeld uw bruiloft of bedrijfsfeest ineens wel een heel erg persoonlijk tintje.

Van straatmuzikanten tot podiumbeesten!!!

De Muziek

Op De Vlucht speelt vrolijke, bekende pop-folk met meeslepende meerstemmige zang en heeft een opvallende instrumenten-bezetting.

Dit is geen gewone coverband ; originele arrangementen en eigentijdse bewerkingen van de muziek en een spontane presentatie zijn het handelsmerk van Op de Vlucht!

Een groep van bevlogen artiesten in-hart-en-nieren, met maar één doel: het publiek vermaken.

Straatband Op de Vlucht:

De perfecte act voor braderie, pretpark, bedrijfsfeest, kroeg, zaal, feesttent, fesitval of een feest in je eigen achtertuin!

BoekerKees SpruitE-mailInfo@monkeyman.nlWebsitewww.straatbandopdevlucht.nlFacebookwww.facebook.comVideoclip 1www.youtube.com

Privacy Preference Center