https://monkeyman.nl/wp/wp-content/uploads/2022/05/Facetune_13-04-2022-23-20-43-scaled-uai-258x172.jpeg

Perfect Link


Drie jonge stemvirtuozen vinden elkaar in een ‘Perfect Link’. Ze troffen  elkaar op de terugweg in de trein na een auditie bij The Voice en na een keer samen afspreken bleek al snel dat ze met zijn drieën iets speciaals hadden. Hun stemmen zijn in staat om zonder al te veel overleg vooraf zich tot elkaar te verhouden en met elkaar mee te buigen naar nieuwe hoogtes. Ze voelden meteen ‘dit is een perfect link’.

In een korte tijd bouwden ze een repertoire op van wel 300 songs, veelal covers van bekende nummers gegoten in hun eigen jasje. En dat is een speciaal jasje. Kijk/luister zelf maar naar de videos hiernaast.
Hun versie van ‘Never Enough’ werd 220.000 keer op you-tube bekeken en ging viral op TikTok met 600.000 likes (zie video 1).
Ook in het klein met enkel een pianist is het hartverwarmend (zie video 2).

Het repertoire bestaat uit ballads maar vooral ook uit soul, funk en rock. Met hun band zijn ze zeer geschikt voor festivals, stads- en dorpsfeesten en in staat een zeer feestelijke set neer te zetten.
En toen was er ook nog hun theatervoorstelling ‘Thank You For The Music’ die in de corona pauze in première ging en welgeteld 1 keer opgevoerd werd alvorens het land weer op slot ging. Deze voorstelling (zie video 3) is klaar voor de doorstart.

Perfect Link zijn Job, Joy en Zorah. Een pracht trio met fijne en ambitieuze jonge mensen geschikt voor kleine concerten – a cappella of met één of twee muzikanten – of als flamboyante festival act met volledige band.
Van de bekendste hits van tegenwoordig, de échte ‘golden oldies’ van vroeger, tot aan de meest mooie geschreven ballads, alles komt voorbij!

BoekerKees SpruitE-mailinfo@monkeyman.nlVideoclip 1www.youtube.comVideoclip 2www.youtube.comVideoclip 3www.youtube.com

Privacy Preference Center