https://monkeyman.nl/wp/wp-content/uploads/2020/01/Mrs-Hips-uai-258x163.jpg

Mrs Hips


Album ‘I Know I Am’

Het nieuwe album van ‘Mrs Hips’, de band rond zangeres Simone Roerade, bevat 10 heerlijke nieuwe songs verwerkt in een funky/jazzy soulfull jasje.

Live zit de band beter in elkaar dan ooit. Met de nooit verzakende Simone als blakend middelpunt. Tussen al die prachtige muziek laat de zangeres, met een van de beste stemmen van dit land, haar publiek zelden los. Mrs Hips is een muzikaal feestje van zeer hoge kwaliteit. Check out de video’s.

Compact maar met volle kracht en vrijheid speelt de nieuwe band van Simone Roerade de planken uit de vloer en de pannen van het dak.

Simone was jarenlang de zangeres van Candy Dulfers Funky Stuff en tourde met haar over de hele wereld. Met haar eigen band ‘Hips’ deed ze het daarna nog eens dunnetjes over wat haar zelfs een nummer 1 Hit in Spanje bracht.

Nu dus op de planken met een energieke, kundige en flamboyante bezetting van Berthil Busstra (Fender Rhodes en andere toetsen), Bart Wijtman (contra- en electrische bas), Sjoerd van Bommel (drums) en Simone op zang, percussie.

BoekerKees SpruitE-mailInfo@monkeyman.nlWebsitewww.mrships.nlFacebookwww.facebook.comVideoclip 1www.youtube.comVideoclip 2www.youtube.comVideoclip 3www.youtube.comSpotifyopen.spotify.com

Privacy Preference Center