https://monkeyman.nl/wp/wp-content/uploads/2018/12/Hannah-Aldrigde-uai-258x172.jpg

Hannah Aldridge


US Singer-songwriter met prachtig eigen werk en doorleefde vocals

Muziek zit Hannah Aldridge in de genen. Ze is de dochter van songwritert en ‘Muscle Shoals’ producer Walt Aldridge. Haar optredens zijn bijzonder energiek en met haar doorleefde stemgeluid neemt ze je mee langs sfeervolle ballads en slepende southern rock.

Als twintiger begon Hannah songs te schrijven en met hulp van singer-songwriter Jason Isbell bracht ze haar debuutalbum Razor Wire uit. Dit album kreeg lovende kritieken en bevat een mix van stevige nummers en ballads. Hanna schrijft prachtige songs met sterke teksten en pakkende melodieën.
Haar live-optredens zijn bijzonder energiek. Op deze tour wordt ze begeleid door The Goat Roper Rodeo band. Dit country roots/ bluegrass trio uit Wales was ook al vaker in de Benelux te zien (o.a. Zwarte Cross, Manana Manana, de Nood een Deugd).
In 2017 kwam haar album Gold Rush uit. Ook dit album bevat stevige nummers, mooie sfeervolle ballads en slepende southern rock. Het album bereikte zelfs de prestigieuze Americana Music Association Charts. Pa Aldridge, die aanvankelijk eigenlijk een toekomst zag als klassiek pianiste voor zijn dochter, kan trots zijn op haar prestaties.

BoekerKees SpruitE-mailInfo@monkeyman.nlVideoclip 1www.youtube.comVideoclip 2www.youtube.comVideoclip 3www.youtube.comSpotifyopen.spotify.com

Privacy Preference Center