Yevgueni
Nieuw album: “Van Hierboven”

Yevgueni heeft door de jaren heen een uitstekende live-reputatie uitgebouwd. Na een sabbat van bijna 2 jaar is er een nieuw album in aantocht.
yevgueni

.website

.myspace

.boekingen

In hun concerten zal het nieuwe album zal uitgebreid aan bod komen, maar uiteraard wordt ook het volledige repertoire nog eens grondig omgespit op zoek naar vergeten parels en opgeblonken versies van de ondertussen uitgebreide reeks aan klassiekers.

Met de albums ‘Kannibaal’, ‘Aan de arbeid’ en ‘We zijn hier nu toch’ veroverde de vijfkoppige band rond Klaas Delrue drie keer goud én een vaste stek in de Vlaamse muziekscene. Hun 4de album ‘Welkenraedt’ zette de kers op de taart en leverde de band in 2013 in een vol Sportpaleis de trofee op voor de "Vlaamse Cultuurprijs voor de Muziek”. Nu is dan hun vijfde verschenen 'Van Hierboven'

Zeer fijne live band met bijzonder palmares.

 


Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV