Wachten Op Henny Van Oirschot
Martijn Neggers, Mathijs Leeuwis, Lisah Baert

Martijn Neggers en Mathijs Leeuwis nemen het publiek mee in de wereld van de complotdenkers. Het gevaar is alomtegenwoordig: de nieuwe wereldorde reikt zelfs tot in onze huiskamers – en dan weet u het wel! Wachten op Henny van Oirschot gaat over twee jongens op een zolderkamertje die proberen de wereld begrijpelijk te maken en tegelijkertijd tussen hoop en vrees verkeren over het al dan niet op komen dagen van hun goede derde vriend: Henny van Oirschot.
henny
Wachten op Henny van Oirschot is een absurdistische voorstelling over angst, argwaan, vriendschap en avontuur. Met verhalen, muziek, dans, special effects en heel veel beeldschermen. Maar echt heel erg veel.henny
henny

‘Wat doen we?’
‘Nou. Je kent Henny. Als hij hier gisteren was, en wij waren er niet… Dan komt ‘ie nooit meer terug.’
‘Maar wij wáren hier gisteren toch?’
‘Misschien vergis ik me. Laten we gewoon even stoppen met praten.’
‘Ja.’


hennyVoor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV