VOF De Kunst
‘Suzanne’ en ‘Eén Kopje Koffie’, klassieke nederpophits waarvan iedere Nederlander zonder aarzeling het refrein kan meezingen, nummers die u ook ongetwijfeld niet onbekend zullen zijn. Deze evergreens zijn inmiddels natuurlijk al een aantal decennia oud, maar ondertussen zitten Nol Havens en de zijnen niet stil. Op zondag 27 oktober presenteert VOF de Kunst namelijk het nieuwe album ‘2(013)’. De eerste single ‘Van Mij’ doet alvast oude tijden herleven, in die zin dat het een stevig meezinggehalte kent, zoals blijkt uit dit filmpje van een recent optreden, gemaakt door een enthousiaste bezoeker.
vof de kunst

 

.boekingen
VOF de Kunst is opgericht in 1983. Meteen dat jaar stond VOF, met als gezicht zanger Nol Havens, binnen 4 weken op nummer 1 in de hitlijsten met 'Suzanne'. 'Suzanne' blijkt een internationale hit en zo reist VOF de Kunst in 1984 als The Art Company maandenlang door bijna alle Europese landen. Van 'Susanna' worden wereldwijd drie miljoen exemplaren verkocht.

Enkele jaren later wordt dit succes nog eens dunnetjes over gedaan met 'Eén kopje koffie' geschreven door Erik van Muiswinkel. VOF de Kunst staat klaar om zich op de festivalpodia te begeven met een mooie set van de grootste successen uit hun repertoire. Een repertoire voor een breed publiek waarin hun tophits niet zullen ontbreken.

Voor het eerst sinds vele jaren zal VOF de Kunst weer een nieuwe single uit gaan brengen.

VOF de Kunst Kinderconcert
vofdekunsttrioAls eerbetoon aan Annie MG Schmidt maakten ze in de jaren 90 een CD met liedjes van haar. Dit project werd in korte tijd zo populair dat de band er een tweede professie op na ging houden. De kinderconcerten. Ze waren jarenlang te zien in Sesamstraat en brengen met enige regelmaat nieuwe albums met kindermuziek uit. Een buitengewoon vermakelijk concert voor kinderen van 4 tot 12 en wie weet komt er ook wel een liedje langs waar de ouders groot mee zijn geworden. Een aanrader voor ieder festival.


 

 

Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV