Stringcaster
‘Bluegrass, Rockabilly, Country and Hillbilly’
Album ‘Picking On You’ (MARS worldwide).

Vijf mannen met snaarinstrumenten, drums en een mondharmonica. Doorgewinterde muzikanten met roots in de blues, rockabilly, Irish folk en country. Staan al jaren op podia in binnen en buitenland. In Europa van festivals als Zwarte Cross (NL) tot aan Festival Country de Mirande (F) met 300.000 bezoekers. Een van de weinige niet-Amerikaanse bands die door de CMA (Country Music Association) uitgenodigd is om op het CMA Live Festival in Nashville, Tennessee in de U.S.A. te komen spelen (2015). Speelden onder andere samen met James Burton, Rocky Burnette, Paul Burlison, Albert Lee en Jim Weider. De muziek is een mengeling van bluegrass, rockabilly, country, folk en hillbilly.

Met stuwende mondharmonica, pickin' resonator gitaar, 5-string banjo, high-octane mandoline, strumming rhythm gitaar, strakke drums en driving bass wordt een eigen sound neergezet.

Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV