Mrs Hips

Album ‘I Know I Am’

Het nieuwe album van ‘Mrs Hips’, de band rond zangeres Simone Roerade, bevat 10 heerlijke nieuwe songs verwerkt in een funky/jazzy soulfull jasje.

Live zit de band beter in elkaar dan ooit. Met de nooit verzakende Simone als blakend middelpunt. Tussen al die prachtige muziek laat de zangeres, met een van de beste stemmen van dit land, haar publiek zelden los. Mrs Hips is een muzikaal feestje van zeer hoge kwaliteit. Check out de video’s.

Compact maar met volle kracht en vrijheid speelt de nieuwe band van Simone Roerade de planken uit de vloer en de pannen van het dak.

Simone was jarenlang de zangeres van Candy Dulfers Funky Stuff en tourde met haar over de hele wereld. Met haar eigen band ‘Hips’ deed ze het daarna nog eens dunnetjes over wat haar zelfs een nummer 1 Hit in Spanje bracht.

Nu dus op de planken met een energieke, kundige en flamboyante bezetting van Berthil Busstra (Fender Rhodes en andere toetsen), Bart Wijtman (contra- en electrische bas), Sjoerd van Bommel (drums) en Simone op zang, percussie.

 


Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV