Mark Olson

Er zijn maar weinig muzikanten die het alt.country- en americana-genre zo nadrukkelijk hebben beïnvloed als Mark Olson, oprichter en zanger van the Jayhawks. Mijlpalen als ‘Hollywood Town Hall' (1991) of ‘Tomorrow The Green Grass’ (1995) zijn tijdloze meesterwerken. Olson verliet de Jayhawks na ‘Tomorrow The Green Grass’, om in 2010 na een aantal solo-albums en albums onder de naam the Original Harmony Ridge Creek Dippers met 'Mockingbird Time' weer een plaat te maken met zijn oude band.

 

.boekingen

Inmiddels heeft Olson een nieuwe partner gevonden in het leven én de muziek, de Noorse zangeres en multi-instrumentaliste Ingunn Ringvold.

Samen met haar maakte hij inmiddels 2 albums

Good-bye Lizelle (2014) en Spokeswoman of the Bright Sun (release 2017)


Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV