Lente
Lente is een mooie en verrassend combinatie van vrije dans met vrije jazz uitgevoerd oor 2 dansers en twee muzikanten.
lente

 

.boekingen

Lente staat voor frisse, beweeglijke ideeën; de combinatie van trompet en basgitaar met dans zorgt voor een spannende combinatie met veel chemie tussen de dansers en de muzikanten. Dit collectief gaat de uitdaging aan om dans en muziek te combineren in een spel van puur improvisatie; geen choreografieën, geen vormschema’s, alleen een basisidee wat ter plekke wordt uitgewerkt door te reageren op elkaars ideeën. Daardoor is iedere voorstelling anders, spannend, fris en beweeglijk.

Bezetting: Martine van Leengoed (dans) Rob van de Geijn (dans) Joost Verbraak (trompet) Sanne Verbogt (basgitaar/beatring)Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV