Joris Linssen en Caramba

Nederlandstalige muziek met een Mexicaanse twist.

Al sinds 1999 bestormt zanger/tv-presentator Joris Linssen de Nederlandse podia met zijn band Caramba. Ze staan bekend om hun vurige spel, enthousiasme en de interactie met hun publiek. Joris en zijn vrienden weten hun publiek altijd weer te raken. Ze spelen meer dan 80 shows per jaar en elke keer opnieuw alsof hun leven ervan afhangt. Een concert van Caramba is een belevenis, zien is geloven.


foto Rogier Veldman

Naast Joris bestaat de band uit percussioniste/zangeres Djem van Dijk, meester-accordeonist Marcel van der Schot, gitarist Kees van den Hoogen en contra-bassist Erik van Loo.

De shows van Joris Linssen & Caramba zijn een groot succes en de band treedt steeds vaker op bij festivals en op aparte locaties. Daar kunnen Joris en zijn amigo’s zich helemaal uitleven en hun publiek meesleuren in hun ongekend enthousiasme en hun mateloze spelvreugde. Zo speelde de band het publiek plat tijdens festivals als Mañana mañana, diverse Bevrijdingsfestivals en Oerol. Ook in muziekcafé’s zijn de Caramba’s graag geziene gasten.
Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV