Gili:
Theater voor festivals
In 2018 brengt Gili een nieuwe show voor de zomerfestivals. De Vlaamse comedian-mentalist Gili is ondertussen een vaste waarde op Pukkelpop. Vorig jaar stond hij er voor de derde maal: maar liefst drie dagen lang verblufte hij met zijn truken, fijnzinnige humor en als kers op de taart een hilarische verdwijntruc. In Nederland stond hij al op Lowlands, de Zwarte Cross en op het Amsterdam Comedy Festival. Hij was te gast bij Pauw & Witteman en verscheen al met interviews in Het Algemeen Dagblad en NRC.Next.

.boekingen

Gili (aka Lieven Gheysen) is dé Vlaamse illusionist. Zijn humoristische theatershow ‘Iedereen Paranormaal’ was meteen een bom. Zijn vijf zintuigen zo goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat mentalist Gili als geen ander beheerst. En waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt.

Met de opvolger ‘CTRL’ brak hij niet alleen potten in Vlaanderen, maar ook in Wallonië. Hij speelde een maand lang dagelijks in Brussel, in de drie landstalen. Momenteel tourt Gili met de opvolger ‘Charlatan’. Hierin gaat hij zelfs een stap verder en maakt hij van het publiek medeplichtigen in de “oplichterij”!

Het is dat spelen met de publiek dat een show van Gili zo plezant maakt. Iedereen is paranormaal, in de handen van de grootmeester. En niemand is onschuldig.


Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV