Esther Groenenberg
Op 11 november 2011 is het tweede album, getiteld ‘Overstroom’, van zangeres Esther Groenenberg verschenen. Het album werd gepresenteerd in Schouwburg Odeon in Zwolle.
esther groenenbergDe Zwolse brak in 2008 per ongeluk door toen ze een grote You Tube hit scoorde met haar liedje ‘Oh meisje’ dat inmiddels bijna 1,4 miljoen keer bekeken is. Dit leverde optredens op bij oa. DWDD, Paul de Leeuw en Life & Cooking.

Begin 2010 bracht ze haar debuutalbum ‘Slingers en ballonnen’ uit en tourde ze met haar band langs 40 Nederlandse theaters en speelde op diverse festivals.

Tussendoor vond ze ook nog de tijd om een nieuw album te maken. Aan de keukentafel schreef ze samen met haar vriend Dirk Schreuders alle nieuwe liedjes. Liedjes met een ander geluid dan ‘Oh meisje’ dat haar bekendheid gaf. Akoestische popliedjes met een randje. Soms eenvoudig gelaten, soms fantasievol geproduceerd.

Van november 2011 tot mei 2012 zal ze (met band) door het land touren.


Fret: ‘Dit nieuwe talent blinkt uit in jazzy luisterliedjes..[...] zeer overtuigend!’ De Stentor: ‘Groenenberg beweegt zich op natuurlijke wijze op het podium, van vleugel naar microfoon of traporgeltje en terug. Nervositeit? Niets van te merken. (….) Haar sprankelende persoonlijkheid bewijst haar diensten bij het oproepen van de gunfactor’

Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV