Dwayne Verheyden
In huize Verheyden was het favoriete muziek genre Tex Mex. Zoon Dwayne groeide ermee op.
Toen bleek dat hij ook nog eens het talent had om op hoog niveau accordeon te spelen was 1 en 1 al snel twee; Dwayne Verheyden speelde Tex Mex met Flaco Jiménez als zijn grote voorbeeld.

.boekingen

In 2007 wint hij op 16 jarige leeftijd de ‘Sjeng’ een prijs voor de meest toonaangevende Limburgse accordeonist van dat jaar. Kort daarop staat hij voor het eerst op een podium met zijn idool Flaco Jiménez en vanaf toen is het snel gegaan. Dwayne richt zijn eigen band op en trekt met regelmaat naar de US om te spelen met de beste mensen uit het genre. Onder andere met Flaco Jiménez, Los Lobos, Texas Tornados etc.

Ondertussen is zijn band goed gaan lopen in NL en in grote delen van Europa . Dwayne speelt op veel toonaangevende festivals en in mooie muziekclubs.
Afgelopen jaar volgde in de US de erkenning door het winnen van de Tejano Music Award for “Best New Artist – Group”.
In 2015 komt zijn derde album ‘Desde Holanda’ (HKM Records) uit.
Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV