Dries

Dries maakt de zaal in Eindhoven dol (Sjoerd Punter Altcountryforum) CD presentatie concert ‘For The Light in Thy Heart’

‘Muziek is op z’n mooist als je er door overrompeld wordt. Veel optredens brengen wat je ervan verwacht, maar soms gebeurt er iets onverwachts. Het overkwam me vrijdagavond 26 januari tijdens de presentatie in Eindhoven van ’For the light in thy heart’, het soloalbum van Dries Bongaerts.’ Aldus recensent Sjoerd Punter (altcountryforum)

‘Een wereld die schoonheid en droefheid combineert’ (aldus Lambert Smits Keys and Chords)

.boekingen

Dries Bongaerts is een ruwe diamant die de voorbije jaren werd geslepen in kroegen, clubs en op festivals. Zang, gitaar, mondharmonica en een niet te vermijden stem. Donkere Indiefolk met invloeden als Bob Dylan, Will Oldham en Ry Cooder zoals hij zelf zegt.

In Vlaanderen is Dries Bongaerts bekend als de charismatische frontman van de Antwerpse/Limburgse band New Rising Sun, waarmee hij in 2015 het uitstekende album We’re All Coming Home uitbracht. Vanaf nu zoekt hij ook solo de planken op.


 

Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV