DJ-uitverkoop
Dj-uitverkoop is een initiatief van Bart en Kees en ontstaan vanuit een goed gesprek, met een biertje, aan de bar van Café Lobbes te Amersfoort. In die tijd (2005) runden zij, De Nootzaak (CD&LP – speciaalzaak) in Amersfoort. Ergens achter in de winkel stond een kast vol met lp’s voor maar 1 euro per stuk. Vaak prachtige muziek die ofwel onbekend was ofwel door de tijd was ingehaald. Er werd wel in gesnuffeld, maar zelden iets uit verkocht. Daar aan de bar vatten zij het idee op om die plaatjes te gaan draaien en dan te verkopen. Niet in de winkel, maar… in het café!
dj uitverkoop

.boekingen

Je hoort een mooie plaat, je denkt die moet ik hebben…je schreeuwt het hen toe en voor maar € 1- is de plaat voor jou. Let op dit is een eenmalige aanbieding.

Een avondje DJ-uitverkoop is niet opdringerig en geen verkleedpartij, maar een avondje met veel respect voor de muziek. Muziek uit de tijd van het Vinyl. Met zowel bekende als obscure hits uit de periode tussen 1960 en 1990.

En met de voorraad zit het wel goed, want de kast zit nog steeds propvol. (NB: De DJ’s brengen zelf hun draaitafels, versterkers en kleine PA mee tot cafe’s van 100 mensen. Daarboven zal er ingeprikt moeten worden op een huisinstallatie of andere PA.)

dj


Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV