BLACK LABEL

The Robert Johnson songbook.

Black Label (Remko van Damme -One Man Blues Band) brengt akoestische blues nummers geïnspireerd op de oude Delta Blues en de nummers van Robert Johnson. Uptempo, Delta Blues met veel slidegitaar en een mondharmonica.

black label

 

.boekingen

.facebook

Met het nodige enthousiasme en in de late uurtjes brengt de uptempo Delta Blues van Black Label menig dansbeen in beweging.

De blues heruitvinden doet Black Label dus niet, maar dat verwacht de liefhebber ook niet. Hij laat de vaste structuren en obsessies bestaan, maar beheerst de taal tot in de puntjes en weet er een persoonlijke draai aan te geven door zijn overduidelijke overgave . Blues blijft een live genre bij uitstek aarzel dus niet om BLACK LABEL voor een uniek solo concert te boeken.

Speelt graag voor een luisterpubliek. Blaast de legende van Robert Johnson nieuw leven in. Verhaalt over de mythe en de legende en zorgt voor rillingen met zijn interpretaties van de bekendste songs als- Me and the Devil blues, Walking Blues, Sweet home Chicago, Cross road blues enz…


 

 

Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV