The Wangston Brothers


The Wangston Brothers. Een nieuwe Americana band met gelouterde muzikanten. Ze zijn min of meer geboren op het podium, en kregen vervolgens hun liefde voor deze stijl met de paplepel ingegoten. Na jarenlange omzwervingen over allerlei podia in binnen- en buitenland, deelname aan allerlei bands (Toontje Lager, Captain Gumbo, Alfredo Krijtlijn & de Grasmaaiers) en meespelen op tientallen tracks en albums, keren ze nu terug naar hun muzikale roots. Hier koppelen ze de muzikale ervaring aan hun passie, om daarmee hun luisteraars mee te nemen op een aanstekelijke en leerzame reis door het Amerikaanse muzieklandschap.

 

.boekingen

The Wangston Brothers is de ideale band voor diverse gelegenheden, van luisterpubliek tot feestpubliek, en daar waar nodig: een hogere bieromzet !

De bezetting: Mark Wangstong: Harmonica, Accordeon & lead vocals Thed Wangstong: Guitar, Dobro, Banjo & lead vocals Joe Wangston: Drum & lead vocals Bassman Wangston: Upright bass, mandolin & vocals

Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV