s
The Space Age Travellers

Muzikanten die hun sporen verdiend hebben bij oa JW Roy, Iain Matthews, Wouter Planteijdt, Prof Nomad, Michael Prins, Andre Manuel's Ketterse Fanfare, Frederique Spigt, Bots, Frans Pollux, Hidden Agenda Deluxe, B Movie Orchestra en BJ's Wild Verband.

.boekingen

Als The Space Age Travellers hebben ze elkaar gevonden in een door BJ Baartmans geschreven repertoire waarin invloeden uit surf, rockabilly, country, jazz en blues doorklinken in de lijn van acts als Ry Cooder, Calexico, The Ventures, Duane Eddy, The Stray Cats, Marc Ribot of de Nederlandse Treble Spankers. Een avondvullende set als een soundtrack voor een lekker vet aangezette film noir met een vleugje romantiek en goeie portie humor. En dat, zoals je met muzikanten van dit kaliber mag verwachten, allemaal gebracht op het scherpst van de snede.

Adventures In The Shadows vormt een fraai staalkaartje van de band, maar op het podium komt alles zeker zo goed tot zijn recht. Een kleine reeks optredens afgelopen zomer maakte heel enthousiaste reacties los. De instrumentale vaardigheden van het trio spreken voor zich en de presentatie ervan werkt aanstekelijk. Muziek om op te swingen of bij weg te dromen.

The Space Age Travellers zijn vanaf nu te boeken!
Klaar voor de betere muziekcafe's, intieme theaters, festivals, jazz en bluesroutes, gitaardagen en...

Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV