Hoodoo Monks &
the Black Mambo Boogie
Een minimale XL versie met groovende en stampende drums. Met drummer Pit Maypole (ex-the Spades) verandert de sound van de originele Hoodoo Monks nu tot the Black Mambo Boogie die klinkt als een vette track van zomaar een willekeurige LP uit het Fat Possum label van Burnside en T-Model Ford.
hoodoo

 

.boekingen

Velen hebben inmiddels kennis gemaakt met deze pittige, stomende, authentieke en toch moderne blues benadering. Boogaloo T (bluesharp, vocals) BB Burnette (resonator) en Pit Maypole (drums) spelen en prediken hun muziek met zoveel passie en plezier dat je er niet meer onderuit kunt... Dit is real time music en blues tot de max!


Spoonful from Pijnenburg on Vimeo.


Eindhovens Dagblad naar aanleiding van hun show op het Bluesplein in Eindhoven 27 juli 2014: “In deze regio wordt kippenvelblues gemaakt. De band Hoodoo Monks liet op het Bluesplein op het Eindhovense Wilhelminaplein horen dat goede blues niet van ver hoeft te komen. Op het mini-podium van Café de Groot lieten Erik van Tilburg, Benito Berendsen (beiden Aarle-Rixtel) en Peter van der Sanden (Helmond) horen dat blues vooral recht uit het hart moet komen.”

kantine:hoodoo from Pijnenburg on Vimeo.www.facebook.com/hoodoomonks
Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV