Hind Hakki
Hind Hakki, voorheen met de artiestenaam Double H, is een vrouw met een sterke zelfverzekerde persoonlijkheid en een warme uitstraling.

.boekingen

(fotografieBas)

Zij leeft met liefde, passie en een aanstekelijke drive voor de muziek. Soulvolle Hiphop, R&B, Reggae en Marokkaanse invloeden zijn de ingrediënten voor haar composities. Opgegroeid in Tilburg met roots in Marokko leveren deze twee werelden een uitstekende blend voor de sound van Hind Hakki.

Als First Female MC afgestudeerd aan de Rock Academy in Tilburg heeft zij haar talent verder uitgebouwd. Met een behoorlijk arsenaal aan wapenfeiten: optredens op bekende podia, internationale optredens en diverse videoclips; Presenteert zij nu haar nieuwe repertoire.

In 2017 laat zij in haar nieuwe repertoire de ‘Raw Power’ van Hiphop, de ‘Good Vibes’ van Reggae, de melancholie en passie van Soul en de dansbaarheid van R&B met elkaar samensmelten waarbij ook Marokkaanse invloeden herkenbaar zijn. Bijzonder is het samenspel tussen elektronica en door begaafde muzikanten bespeelde authentieke instrumenten. Diverse artiesten en muzikanten met verschillende achtergronden en culturen leveren hieraan hun bijdrage. Haar dubbele nationaliteit en haar meertaligheid, Nederlands,Arabisch, Engels en Frans komen tot uiting in haar nieuwe repertoire. Deze veelzijdige combinatie van invloeden maakt haar muziek mondiaal toegankelijk voor een breed internationaal publiek.

De podiumperformance van Hind Hakki is mooi, intelligent, breekbaar en krachtig tegelijk.Haar sociale bewogenheid die tot uiting komt vormt een boeiend contrast met de straatwijsheid en de overtuiging die bij een MC horen. Haar liveshow ademt de sfeer van een relaxte flow waarbij met een hoog no-nonsens gehalte dingen treffende gezegd worden zonder te choqueren, gepresenteerd met een gepassioneerde overgave om mensen met elkaar te verbinden. Het podium is haar comfortzone, de zaal is haar thuis en het publiek haar familie.


Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV