Handkerchief

 

De muziek van Handkerchief is een mix van rock ’n roll-, ska-, balkan- en surf-invloeden. Zanger-gitarist Christof Annaert schrijft de songs en voert de band aan. Zowel qua stem als qua podiumprésence wordt hij al eens met Tom Waits vergeleken. Niet slecht natuurlijk, maar Handkerchief staat toch vooral voor een eigen unieke sound..boekingen

De band bracht dit jaar een eerste volwaardig album uit. ‘Sea Rain River’ is een conceptuele ‘zeemansplaat', uitgegeven op vinyl. Nu wordt volop gewerkt aan een eerste release tour.

Live maakt Handkerchief alles kapot. Vooruitgestuwd door drie blazers en met een onweerstaanbare beat slaagt Handkerchief erin om elk publiek aan het dansen te krijgen.


Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV