Bertus Borgers & The Young Retro’s

De meester van de Rock-saxofoon.

Herkenbaar tussen alle andere saxofonisten.

Bandleider van Sweet ‘d Buster, Mr Albert Show en The Groove Express. Bandlid van Herman Brood & The Wild Romance, Raymond van het Groenewoud en tot op de dag van vandaag Golden Earring. Schreef oa. Still Believe wat een hit werd van Herman Brood..boekingen

Bertus kiest de krenten uit zijn repertoire waarbij hij begeleid wordt door The Young Retro’s. Zoals de naam al doet vermoeden een band bestaande uit jonge honden die een hedendaagse interpretatie geven van het oeuvre van de oude meester.

Nummers van ‘Dirty Underwear’ uit de sixties, de underground van Mr. Albert Show, klassiekers van Sweetd’Buster en wat daarna kwam, alles komt voorbij in deze show. Met zijn Young Retro’s rockt en rollt Bertus als nooit tevoren.


Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV