Bertus Borgers & The Young Retro’s

Het nieuw album:  ‘Eindhoven’ (V2).

Op dit album een mix van nieuw werk en oude hits uitgevoerd in een nieuw jasje door zijn band The Young Retro’s.  Zo passeren  onder andere  Nightcat, Bread, Stir Up The Fire en Still Believe de revu.

De afgelopen twee jaar heeft de band bewezen een sterke eenheid te zijn met een mooie mix van stijlen die zich beweegt tussen  rock jazz en soul.  Optredens van de band zijn derhalve eigentijdse muziekshows met de ‘oude’ meester op zang en saxofoon met een sound en passie die alleen hij lijkt te bezitten..boekingen

Bertus Borgers

De Brabantse muzikant Bertus Borgers (1947) uit Veldhoven begon als vijftienjarig nozempje te spelen bij de plaatselijke Evergreens, in de tijd dat de Beatles nog moesten doorbreken. Hij staat vandaag de dag nog op het podium en bouwde in al die jaren een unieke carrière op in de rockmuziek van de Lage landen. Als zanger/saxofonist was hij achtereenvolgens frontman in Dirty Underwear, Mr. Albert Show, Sweetd'Buster, Groove Express, The Nightcats en de Foyer Rock Band. Met deze bands nam hij in totaal veertien albums op met eigen muziek en was ondertussen met zijn tenorsax een graag geziene gast bij Golden Earring, Herman Brood en Raymond van het Groenewoud.

 
Voor technische gegevens en promomateriaal mail naar info@monkeyman.nl of bel ons op 0497-540054.
 
 
 
 
 

0497-540054
info@monkeyman.nl

Cultuurcentrum De Hutten
Hutten 2
5571 VG Bergeijk


Al sinds 1994 biedt Monkeyman een breed scala aan acts, van pop, rock, folk en singer-songwriter tot funk, soul, jazz en wereldmuziek. Het roster van Monkeyman kan door deze diversiteit de meest uiteenlopende podia bedienen. Zowel popzalen en festivals als muziekcafés en theaters werken graag met ons samen. We denken graag met zowel organisator als artiest mee, om de beste match tussen podium en artiest te genereren, met het publiek als absolute winnaar.

kees spruit

Kees Spruit
MD Monkeyman BV